Klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar!

Via deze "Blog" blijf je op de hoogte van het QR-SCAN.be platform.

Updates, voorbeelden en nieuwe ideeën worden hier regelmatig gepubliceerd.


De zomer voorbij...

De herfst doet zijn intrede en transformeert de wereld om ons heen in een schilderachtig meesterwerk van warme tinten en betoverende geuren.

Lees meer »

8 meest populaire cocktails in de Wereld

De meest verkochte cocktail kan variëren afhankelijk van de locatie, het type horecagelegenheid en de smaakvoorkeuren van de klanten. Wat populair is in een trendy cocktailbar in New York City, kan anders zijn dan wat veel besteld wordt in een strandbar in Thailand. Toch zijn er enkele klassieke cocktails die wereldwijd bekend en geliefd zijn. Hier zijn een paar van de meest populaire cocktails:

Lees meer »

Zijn cocktails winstgevend?

Of cocktails winstgevend zijn voor je restaurant of horecazaak hangt af van verschillende factoren, waaronder de kosten, prijsstelling, vraag van klanten en efficiënte bedrijfsvoering. Hier zijn enkele overwegingen:

Lees meer »

Jaargetijde meenemen in uw online menu kaart?

Het opnemen van seizoensgebonden veranderingen in je online menukaart kan een uitstekende manier zijn om je restaurant aan te passen aan de voorkeuren en beschikbaarheid van verse ingrediënten gedurende het jaar. Hier zijn enkele redenen waarom dit een goed idee kan zijn:

Lees meer »

Foto's van uw gerechten? Effectieve marketingtool!

Het tonen van gerechten op je menukaart via foto's kan een effectieve manier zijn om klanten te verleiden en hun eetlust op te wekken. Visuele presentatie is vaak een krachtig hulpmiddel om de aandacht van gasten te trekken en hun keuzes te beïnvloeden. Hier zijn enkele overwegingen:

Lees meer »

Stoppen met de fysieke menu-kaart?

Absoluut niet!  Of een online menukaart beter is dan een fysieke menukaart hangt af van verschillende factoren en de behoeften van jouw specifieke bedrijf en klanten. Hier zijn enkele overwegingen:

Lees meer »

Uw menukaart in meerdere talen aanbevolen?

Ja, het aanbieden van een menukaart in meerdere talen is over het algemeen een goede aanbeveling voor restaurants en cafe's, vooral als ze zich bevinden in toeristische gebieden, internationale steden of plaatsen met een divers klantenbestand.

Lees meer »

Bierviltjes bedrukken

Vlekken op je tafels zijn verleden tijd! Bierviltjes van zijn praktisch en creatief, ze beschermen oppervlakten en promoten tegelijkertijd je bedrijf.

Lees meer »

Een Quiz voor uw bezoekers?

250 vragen verdeeld over 10 categorieën. Deze quiz zal volledig geïntrigeerd worden in uw menu kaart zodat ze in uw omgeving blijven. Via "spots" in deze quiz kan de klant direct uw menu-kaart raadplegen. Bekijk hier een voorbeeld

Lees meer »