Opzoek naar personeel? Overweeg dit eens...

Gepubliceerd op 3 oktober 2023 om 16:46

Hier is zo'n systeem wat kan bijdragen aan het verminderen van de behoefte aan extra personeel
Een waardevol hulpmiddel om de operationele efficiëntie in een restaurant of café te verbeteren, vooral op drukke dagen.

Eénmaal in gebruik wil je nooit meer zonder. We hebben het hier over een vergunningsvrij Portofoon-systeem met oortjes en microfoon.


Bekijk de bijdrage van dit betaalbare systeem:

Efficiënte communicatie:
Met portofoons en oortjes kunnen het keukenpersoneel, de serveerders en het management snel en effectief met elkaar communiceren zonder te hoeven schreeuwen of heen en weer te lopen door het restaurant. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en snelle communicatie.

Tafelbeheer:
Serveerders kunnen hun tafels en bestellingen efficiënter beheren. Ze kunnen snel nieuwe bestellingen doorgeven aan de keuken en eventuele speciale verzoeken van gasten direct communiceren, waardoor de servicekwaliteit wordt verbeterd.

Keukencoördinatie:
In de keuken kan het personeel effectiever worden gecoördineerd. De chef-kok kan de voortgang van bestellingen volgen en ervoor zorgen dat gerechten op tijd worden bereid en geserveerd.

Oproepen voor assistentie:
Als er extra hulp nodig is, kunnen medewerkers met één druk op de knop om assistentie vragen via de portofoon. Dit voorkomt vertragingen bij het verkrijgen van hulp bij bijvoorbeeld het serveren van grote groepen gasten.

Proactieve service:
Met een portofoonsysteem kunnen serveerders anticiperen op de behoeften van de gasten. Als ze bijvoorbeeld zien dat een tafel leeg glas heeft, kunnen ze snel reageren en drankjes aanbieden zonder te wachten op een signaal van de gast.

Efficiënte samenwerking:
Het personeel kan efficiënter samenwerken. Bijvoorbeeld, als een tafel klaar is om te worden schoongemaakt en opnieuw te worden gedekt, kan het schoonmaakteam onmiddellijk worden geïnformeerd om tijd te besparen.

Coördinatie van drukke tijden:
Tijdens piekuren kunnen managers en personeel snel beslissingen nemen en coördineren om de wachttijden te minimaliseren en de gastenstroom te beheren.

Training en feedback:
Het systeem kan ook worden gebruikt voor training en feedback. Nieuwe medewerkers kunnen communiceren met ervaren personeel en directe begeleiding ontvangen.

 

Over het algemeen zorgt een portofoon-systeem met oortjes voor een verbeterde communicatie en efficiëntie in een restaurant, waardoor het personeel beter kan presteren tijdens drukke dagen. Hierdoor kan het restaurant de servicekwaliteit handhaven en de gasttevredenheid behouden zonder dat er extra personeel nodig is.

Het kan ook bijdragen aan lagere personeelskosten en een betere algehele restaurantervaring voor gasten.

meer info

 

Vergunningsvrije Portofoon!

Uitstekende en betaalbare professionele portofoon die inzetbaar is voor o.a. HORECA, RETAIL, EVENTS, SPORT en RONDLEIDINGEN.
Compact model (H128xB50xD16mm) met een gewicht van slechts 97 Gram en een korte vaste High-Gain-Antenne.

Speciaal geprogrameerd voor probleemloos gebruik!

De set is compleet en "PLUG-and-PLAY".
Onbeperkt uitbreidbaar en 1 jaar garantie.

Plus- en minpunten:


+ Direct uit de doos te gebruiken

+ Geen abbonnementskosten

+ Onbeperkt uitbreidbaar

+ Complete set

+ 4 Headsets met MIC meegeleverd

QR-scan.be