Drone indoor en outdoor opnames, een voorbeeld en wat kost het?

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 om 16:35

Het gebruik van zowel indoor als outdoor drone-opnames van je café of restaurant kan een krachtige manier zijn om je bedrijf te promoten en gasten een unieke kijk te geven op de sfeer en het aanbod van je locatie. Hier zijn enkele manieren waarop drone-opnames kunnen worden ingezet:

Outdoor Drone-opnames:

Luchtfoto's van het exterieur:

Laat je café of restaurant vanuit vogelperspectief zien. Dit kan vooral effectief zijn als je een prachtige buitenomgeving hebt, zoals een terras of een tuin.

Omliggende omgeving:
Gebruik de drone om de buurt en de omgeving te verkennen. Laat zien wat er in de buurt te doen is of benadruk de nabijheid van bezienswaardigheden.

Seizoensgebonden veranderingen:
Laat zien hoe de buitenruimte er in verschillende seizoenen uitziet, of het nu in de zomer is met groene bomen en zonnige terrassen of in de winter met sneeuw.

Indoor Drone-opnames:

Interieurbeelden:
Gebruik de drone om het interieur van je café of restaurant vast te leggen, inclusief de inrichting, tafelopstellingen en decoratieve details.

Sfeer en ambiance:
Breng de sfeer van je locatie over door middel van vloeiende bewegingen door de ruimte. Laat zien hoe het eruitziet wanneer gasten genieten van eten, drinken en gezelligheid.

Details en specialiteiten:
Focus op speciale kenmerken, zoals de bar, de open keuken, kunstwerken aan de muur of andere unieke aspecten van je locatie.

 

Door drone-opnames slim te gebruiken, kun je potentiële gasten een voorproefje geven van wat ze kunnen verwachten wanneer ze je café of restaurant bezoeken. Het kan ook handig zijn voor marketingdoeleinden, op je website, sociale media of als onderdeel van digitale advertenties.


Wat kost het?

Een indoor en/of outdoor DRONE-shoot op locatie geproduceerd tot een 30 sec. clip inclusief muziek is vanaf 250,00 EUR (excl. BTW en reiskosten) mogelijk.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden:
Contact ons

 

Voorbeeld video: