Door deze gratis "Tapa" werden klanten nieuwsgierig en wilden ze onze keuken ontdekken!

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 09:39

Het aanbieden van een gratis tapa (een kleine Spaanse snack of hapje) kan een slimme zet zijn om gasten naar je horecagelegenheid te trekken en hen aan te moedigen terug te komen.

Tapas kunnen een leuke en smakelijke manier zijn om klanten kennis te laten maken met de keuken van je restaurant of café.
Het kan ook een manier zijn om loyaliteit op te bouwen en herhaalbezoeken te stimuleren.

Wanneer je klanten een positieve ervaring hebben met de gratis tapa, kunnen ze worden aangemoedigd om terug te keren en andere gerechten te proberen.

Het is belangrijk dat de aangeboden tapa van goede kwaliteit is en een representatief voorbeeld is van wat je restaurant te bieden heeft.
Hier zijn enkele overwegingen:

Kwaliteit:
Zorg ervoor dat de gratis tapa lekker en goed bereid is, omdat dit de eerste indruk is die klanten van je eten krijgen.

Variatie:
Overweeg om de gratis tapa regelmatig te veranderen om gasten steeds iets nieuws te bieden en hen te blijven verrassen.

Promotie:
Communiceer duidelijk dat je een gratis tapa aanbiedt, bijvoorbeeld via sociale media, je website of in je fysieke locatie. Dit kan gasten aantrekken.

Klantenservice:
Zorg voor uitstekende klantenservice om een positieve algehele ervaring te bieden, waardoor klanten worden aangemoedigd om terug te komen.

Herinneringen en aanbiedingen:
Overweeg het verzamelen van contactgegevens van klanten om hen op de hoogte te houden van aanbiedingen en evenementen, waaronder wanneer nieuwe tapas beschikbaar zijn.

 

Het aanbieden van een gratis tapa kan een effectieve marketingstrategie zijn om klanten aan te trekken en hen de smaak van je keuken te laten proeven. Als de ervaring positief is, kunnen klanten zeker terugkomen voor meer en andere gerechten in je horecagelegenheid.

 

QR-scan.be