Happy New Year wenskaart voor je bezoekers en vaste klanten, met daarin een speciale korting...

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 17:48

Dat klinkt als een fantastisch idee!

Een mooie en persoonlijke Happy New Year wenskaart voor je bezoekers en vaste klanten, met daarin een speciale korting voor een bezoek in het nieuwe jaar, is een geweldige manier om waardering te tonen en tegelijkertijd klanten aan te moedigen om terug te komen.

Hier zijn een paar suggesties voor hoe je dit kunt aanpakken:

Ontwerp van de kaart:
Maak een aantrekkelijk ontwerp voor de wenskaart dat past bij de feestelijke sfeer van het nieuwe jaar. Voeg een persoonlijke boodschap toe om je klanten te bedanken voor hun steun het afgelopen jaar en om hen een geweldig nieuw jaar toe te wensen.

Kortingsaanbieding:
Zorg ervoor dat de kaart een duidelijke en aantrekkelijke korting aanbiedt voor een bezoek in het nieuwe jaar. Dit kan bijvoorbeeld een percentagekorting op de rekening zijn of een speciaal aanbod, zoals een gratis dessert of drankje.

Tijdslimiet:
Overweeg om een vervaldatum op de korting te plaatsen, bijvoorbeeld geldig gedurende de eerste maand van het nieuwe jaar. Dit kan een gevoel van urgentie creëren en klanten aanmoedigen om binnen die periode langs te komen.

Persoonlijke touch:
Handgeschreven berichten kunnen een extra waarde toevoegen. Overweeg om de kaarten persoonlijk te ondertekenen door het management of het team van het restaurant. Dit kan de waardering van de klant vergroten.

Verspreiding van de kaarten:
Geef de wenskaarten uit aan klanten tijdens hun bezoek in de aanloop naar het einde van het jaar, zodat ze het nieuwe jaar kunnen beginnen met deze speciale aanbieding.

 

Het verstrekken van deze kaarten met een speciale korting is niet alleen een mooie manier om dankbaarheid te tonen, maar het kan ook klanten stimuleren om terug te keren en het nieuwe jaar te beginnen met een bezoek aan je restaurant.

 

QR-scan.be