Een prachtige kerstdecoratie, inspiratie om selfies te maken...

Gepubliceerd op 21 november 2023 om 17:49

Een prachtige kerstdecoratie kan een geweldige aantrekkingskracht hebben en mensen inspireren om selfies te maken en de ervaring te delen.

Hier zijn een paar ideeën om dit fenomeen nog meer te benutten:

Selfie Stations:

Creëer speciale plekken in je café/restaurant met opvallende kerstdecoraties die perfect zijn voor selfies. Denk aan een versierde kerstboom, een opvallende kerststal of een hoekje met feestelijke achtergronden. Moedig mensen aan om daar selfies te maken en deel te nemen aan een hashtag die specifiek voor jouw locatie is gemaakt, bijvoorbeeld #CafeXmasSelfie.

Wedstrijden en Prikkels:

Organiseer een selfie-wedstrijd met prijzen voor de beste kerstselfie in jouw café/restaurant. Het kan zijn dat mensen meer geneigd zijn om selfies te maken als ze kans maken op een gratis maaltijd of een cadeaubon.

Deel op Social Media:

Deel zelf ook foto's van je prachtige kerstdecoratie op sociale media en moedig je gasten aan om hun foto's te taggen en te delen. Dit vergroot niet alleen de exposure van je café/restaurant, maar het kan ook anderen aanmoedigen om langs te komen.

Interactieve Elementen:

Voeg interactieve elementen toe aan je kerstdecoratie, zoals een plek waar mensen hun eigen kerstwens kunnen achterlaten, een bord waarop mensen kunnen schrijven waarom ze juist jouw café/restaurant zo speciaal vinden tijdens de feestdagen, enzovoort.

Speciale Evenementen:
Organiseer speciale evenementen rondom je prachtige kerstdecoratie, zoals 'Selfie Zaterdag' waarbij je speciale kortingen of aanbiedingen aanbiedt aan mensen die een selfie maken en deze delen op sociale media.

 

Door creatief te zijn en actief deel te nemen aan de selfie-trend rondom je mooie kerstdecoratie, kun je niet alleen de feestelijke sfeer in je café/restaurant vergroten, maar ook de betrokkenheid van je gasten vergroten en meer mensen naar je locatie trekken.

 

 

QR-scan.be